Стелажи и стелажните системи са незаменим помощник в склада. За вас не е достатъчно да имате добър мотокар за да подредите стоката. Стелажите на АБ Сервиз ви дават възможност да използвате пространството във вертикална посока.

Видове стелажи

Нашите специалисти ще ви помогнат в избора на най-добрите варианти за вашия склад. Вие ще получите най-доброто качество и цена, както и безплатен проект. Ние предлагаме всички видове стелажни системи:

  • палетни
  • ръчно обслужване
  • драйв-ин
  • конзолни
  • самоносещи складове
  • автоматизирани складови решения

Вие имате нужда от складова техника и повече пространство за да расте бизнеса ви – обадете ни се и ние ще ви дадем решението. Всеки склад е различен, затова ние подхождаме индивидуално. Ние извършваме оглед на място или по предоставен от клиента чертеж. Ние ще изготвим за вас безплатен технически проект и ценова оферта, който ще обсъдим. Заедно ще стигнем до най-доброто решение и най-добрата цена за вашите нужди. Стелажите могат да се изградят и на етапи за да не се блокират значителни средства и да не се нарушава ритама на вашия бизнес.

Вие одобрявате разппределението и цената – какво следва?

  1. Ние можем да извършим доставката до вашия обект и монтажа на системата.
  2. Вие може да използвате собствен транспорт и монтаж и монтаж от наша страна.
  3. Вие може да използвате ваш транспорт и сами да се справите с монтажа, ако имате же;ание и време. Ние разбира се ще ви посъветваме как да подходите за да се справите най-лесно